Корзина

Ваш кошик порожній!

  • Блог
  • Корейський безсульфатний шампунь: ТОП-5

Корейський безсульфатний шампунь: ТОП-5

24.07.2023

корейський безсульфатний шампунь

Сульфатні шампуні призначені для очищення волосся та шкіри голови. У поєднанні з водою сульфати легко змивають змертвілі клітини шкіри та бруд із волосся та шкірного покриву. Однак на противагу ефективному очищенню сульфати здатні, крім забруднень, видалити з волосся захисний шар, роблячи його сухим і ламким, а також спричиняти сухість і подразнення шкіри. Ось чому косметичні компанії в усьому світі шукають нові формули безсульфатних засобів для миття волосся. Одним з найкращих у цій категорії є корейський безсульфатний шампунь. Але про все послідовно.

Що таке безсульфатний шампунь

Все частіше на пакованні косметики для волосся зустрічається припис «без сульфатів». Що це означає? У більшості мийних засобів присутні сульфати – поверхнево-активні речовини (сполуки, що притягають олію та воду), які використовуються для створення піни та легкого змивання будь-яких забруднень. Вони містяться в гелях для душу, шампунях, умивалці й навіть у зубній пасті.

Сульфати, які найчастіше використовуються в шампунях:

  • Лаурилсульфат натрію (SLS). Він сприяє утворенню рясної піни в шампунях, яка легко змивається. Часто зустрічається в шампунях, призначених для жирного волосся.

  • Лауретсульфат натрію (SLES). Ці мийні засоби забезпечують відмінні очищувальні характеристики та багату піну, застосовуються в шампунях для нормального і сухого волосся.

Дослідження показали, що сульфати негативно впливають на шкіру та волосся. Так, у Німеччині протестували 1600 осіб і в 42% з них виявили реакцію шкіри у вигляді подразнення на SLS. Згідно з іншими дослідженнями, спрямованими на вивчення впливу сульфатів на волосся, було виявлено, що пасма, схильні до впливу сульфатів, втрачають вдвічі більше білка, ніж у разі миття звичайною водою. На думку експертів, часте використання сульфатних шампунів призводить до сухості, жорсткості та ламкості пасм.

Безсульфатні шампуні – відносно нові мийні засоби для волосся та шкіри голови, в яких немає сульфатів. У них використовуються менш агресивні, в тому числі натуральні ПАР, завдяки чому шампуні дуже м'яко впливають на волосся, не спричиняють подразнення та сухість шкіри, а тому підходять навіть для сухих і сильно пошкоджених пасм.

У чому переваги безсульфатних шампунів

корейські шампуні без сульфатів

Головні плюси шампунів, які не містять сульфатів:

  • не спричиняють подразнення, свербіж, лущення та сухість шкіри;

  • м'яко очищають волосся, не змиваючи захисний шар;

  • не порушують структуру волосся;

  • містять натуральні олії, які забезпечують додаткове живлення волосся;

  • оскільки шампунь не порушує структуру волосся, пофарбовані пасма довше зберігають свій колір;

  • не впливають на результат салонних процедур (хімічну завивку, кератинове випрямлення та ін.)

Є у безсульфатних шампунів також низка особливостей, до яких доведеться звикати. Вони слабо піняться, тому витрата таких шампунів зазвичай більша. Через відсутність сульфатів вони гірше справляються з оліями, тому їх краще не використовувати після олійної маски та силіконових засобів для стайлінгу. Попри це, регулярне застосування безсульфатного шампуню сприяє поступовому відновленню структури волосся, поліпшенню його стану та зовнішнього вигляду.

Переваги корейських безсульфатних шампунів

Вигідна відмінність будь-якої корейської косметики від косметики європейського виробництва – це натуральний склад. Практично всі корейські шампуні без сульфатів і парабенів, а це означає, що корейські бренди ставлять у пріоритет здоров'я волосся та шкіри.

Переваги корейських шампунів без сульфатів:

  1. Склад. Виробники косметики в Південній Кореї використовують переважно натуральні інгредієнти у створенні своєї продукції.

  2. Вигідне поєднання ціни та якості. Корейські компанії дотримуються найвищих стандартів якості у виробництві б'юті-продукту, а вартість косметики залишається на доступному рівні.

  3. Покроковий догляд. Корейські виробники розробили комплексні програми догляду як для шкіри, так і для волосся. Тому користувач може підібрати весь комплекс засобів догляду за волоссям.

  4. Захист від УФ. Практично всі корейські шампуні містять сонцезахисні фільтри, що робить волосся і шкіру голови менш вразливими перед агресивним впливом палючого сонця.

ТОП-5 найкращих корейських шампунів без сульфатів

У нашому рейтингу представлені найкращі корейські шампуні без сульфатів, а також натуральні безсульфатні шампуні від провідних ізраїльських б'юті-брендів.

Безсульфатний натуральний шампунь із протеїнами шовку La'dor Triplex Natural Shampoo 150 мл

Безсульфатний натуральний шампунь із протеїнами шовку La'dor Triplex Natural Shampoo 150 мл

Цей органічний корейський шампунь створений на основі рослинних екстрактів та натуральних ефірних олій. Він є універсальним, підходить до будь-якого типу пасм.

Олія лаванди наділяє волосся пружністю та заспокоює шкіру голови. Ефірна олія чайного дерева допомагає відновленню, надає свіжості шкірі та блиску волоссю. Екстракти перцю та куркуми відновлюють кровообіг, нормалізують роботу сальних залоз, сприяють кращому очищенню шкіри та пасм.

Шампунь не містить парабенів, сульфатів та силіконів, добре очищає, не подразнює шкіру, підтримує здоровий водний і жировий баланс шкіри. Крім того, він допомагає боротися з лупою та сухістю шкірного покриву.

Безсульфатний кератиновий шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150 мл

Безсульфатний кератиновий шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150 мл

Кератиновий шампунь без сульфатів, мінеральних олив і синтетичних добавок має багатий вітамінізований склад. До нього входить цілий комплекс унікальних корисних компонентів:

  • 10 видів натуральних олій;

  • 3 типи рослинного білка;

  • природний комплекс амінокислот LPP;

  • кератин;

  • білок.

Шампунь живить волосся, відновлює кутикулу та зміцнює волосяні фолікули. Його можна використовувати для будь-якого типу пасм, а особливо виробник рекомендує безсульфатний шампунь власникам тьмяного, сухого, фарбованого волосся.

Інтенсивний шампунь для волосся Natural Formula Ampoule Intense 400 мл

Інтенсивний шампунь для волосся Natural Formula Ampoule Intense 400 мл

Якщо ви хочете повернути життєву силу, красу та сяйво пошкодженим, сухим і тьмяним пасмам, вам потрібен ізраїльський шампунь Ampoule Intense від Natural Formula. Він був розроблений спеціально для пофарбованих, пористих, ламких пасм. Шампунь забезпечує інтенсивний догляд, який включає глибоке зволоження, реконструкцію та зміцнення волосся.

Косметичний засіб має унікальну формулу (вміст активних компонентів у капсулах), що дозволяє зберігати концентрацію та властивості активних компонентів до самого контакту їх із волоссям. Шампунь не сушить волосся і не подразнює шкіру, зміцнює та відновлює волосся від коріння до кінчиків.

MoroccanOil Smooth Shampoo

 MoroccanOil Smooth Shampoo

Розгладжувальний шампунь від Moroccanoil (Ізраїль) ідеально підходить для тонкого, неслухняного кучерявого волосся. Відсутність сульфатів у складі дозволяє шампуню делікатно доглядати за кучерявими пасмами, які схильні до сухості та ламкості. Дія шампуню спрямована на м'яке очищення, відновлення та зміцнення кератинової структури волосків. Олія аргани забезпечує блиск, гладкість локонів, які після миття легко розчісуються. Такий ефект зберігається протягом 72 годин. Крім того, шампунь продовжує ефект салонних процедур і закріплює колір на пофарбованих пасмах.

MoroccanOil Hydrating Shampoo

 MoroccanOil Hydrating Shampoo

Інтенсивно зволожувальний шампунь призначений для волосся, пошкодженого та ослабленого від частого укладання, салонних процедур, стресів. Він містить арганову олію, яка є сильним антиоксидантом, екстракт червоних водоростей, що допомагає зберігати вологу, а також вітаміни А та Е. Безсульфатний шампунь забезпечує настільки дбайливий догляд та очищення, що підходить для щоденного використання і для нормальних, і для тонких, пофарбованих, в’юнких пасм.

Усі ці шампуні ви можете купити в нашому інтернет-магазині косметики з доставкою до будь-якого міста України.

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good