Корзина

Ваш кошик порожній!

  • Блог
  • Маска для волосся Ладор: як використовувати

Як користуватися маскою для волосся La'dor (Ладор)

10.10.2022

Скільки існує факторів, що негативно впливають на наше волосся? Перепади температури, термоукладання, фарбування, погана екологія – всі вони можуть стати причиною пошкодження волосся. Для того, щоб воно могло протистояти щоденним стресам, були розроблені маски для волосся. Вони здатні зробити волосся м'яким і блискучим, забезпечують глибоке зволоження та живлення, зменшують ламкість. Розкажемо, як використовувати маску для волосся Lador, її позитивні властивості, як часто можна проводити процедуру.


Для чого використовують маску для волосся Lador

До складу маски входить комплекс низькомолекулярних поліпептидів – білкових сполук, які захищають кутикулу волосся від негативних зовнішніх впливів, перешкоджають накопиченню статичної електрики.

Октилдодецили 16 і 20, що входить до складу засобу, створюють кращі умови для проникнення поживних речовин у структуру волосся. Для його живлення задіяні гідролізований колаген, екстракт моркви, завдяки яким волосся швидко набуває блиску та еластичності.

Як зволожувальні компоненти використовується пантенол, оливкова олія та олія жожоба. У складі маски немає шкідливих компонентів (парабенів, етанолу, ПАР, силікону, барвників), а нейтральний кислотно-лужний баланс робить її ефективною для ослабленого та сухого волосся.

Основні функції маски для волосся Lador:

  • відновлює структуру волосся;
  • перешкоджає накопиченню статичної електрики, робить волосся слухняним;
  • відновлює кінчики, що січуться;
  • перешкоджає випаданню волосся, усуває його ламкість;
  • зміцнює фолікули;
  • посилює природний блиск;
  • робить волосся рівнішим.


«Ладор» – маска для волосся: як використовувати засіб

Етапи застосування маски для волосся «Ладор»:

  • вимийте волосся з шампунем;
  • просушіть його рушником;
  • розподіліть потрібну кількість складу по всій довжині волосся;
  • час процедури – 5-10 хвилин, після чого потрібно змити засіб теплою водою.

Підвищити ефективність маски можна, збільшивши час витримки. Час підбирають на підставі стану волосся, ступеня його ушкодження. Підсилити дію маски можна, надягнувши термошапку або обернувши голову рушником. У цьому випадку активні речовини зможуть проникнути в глибші шари.

Як часто можна використовувати маску для волосся Lador Eco Hydro LPP Treatment

Досягти стійкого терапевтичного ефекту можна за умови регулярного застосування маски, що пояснюється накопичувальним ефектом засобу. Рекомендуємо проводити процедуру 1-2 рази на тиждень.


Купити Eco Hydro LPP Treatment в інтернет-магазині С4Y

Шкіра голови потребує зволоження не менше, ніж шкіра обличчя та рук. Таким чином, маску Eco Hydro LPP Treatment можна сміливо вважати обов'язковим етапом догляду, який повинен проводитися так само регулярно, як миття голови з шампунем.

Популярність даного продукту обумовлена ​​насамперед його високою ефективністю та безпекою, цього досягли завдяки унікальному складу маски, в якому немає шкідливих компонентів. У каталозі сайту ви дізнаєтеся про головні переваги засобу, скільки коштує маска для волосся «Ладор», як користуватися продуктом.

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good