Корзина

Ваш кошик порожній!

  • Блог
  • Який корейський ВВ-крем краще: ТОП-10

Який корейський ВВ-крем краще: ТОП-10

03.10.2022


Реалії сучасності такі, що жінки змушені витрачати менше часу на догляд за собою та макіяж, але без шкоди для результатів. У відповідь на подібні запити виробники наростили обсяги розробок засобів, які здатні зробити шкіру обличчя бездоганною за короткий час. До них належить і BB-крем. У нашому огляді 10 кремів, ознайомившись із яким, ви дізнаєтеся, який корейський ББ-крем кращий.

В чому унікальність BB-крему

BB-крем — чудовий вибір для тих, хто цінує час. У ньому поєднуються властивості засобів догляду за шкірою та тональної основи. Він містить зволожувальні компоненти, вітаміни, речовини, які захищають шкіру від негативного впливу ультрафіолету та вирівнюють її тон.


BB-крем був розроблений німецькими фахівцями понад 50 років тому. Ідея поєднати кілька функцій в одному продукті належить дерматологу Крістін Шраммек. Вона поставила собі завдання захистити шкірні покриви після косметологічних процедур.

У 80-х роках минулого століття цей формат крему запозичила у німців південнокорейська beauty-індустрія. З того часу продукт став найпопулярнішим серед азійських споживачів і сьогодні його частка у косметологічному ринку Південної Кореї становить 13%. Таку популярність легко пояснити, перерахувавши корисні властивості крему:

  • створює легкий та природний тон;
  • маскує подразнення на шкірних покривах, кола під очима, сліди від акне;
  • має регенерувальну дію;
  • освітлює шкіру;
  • має антивіковий ефект;
  • забезпечує захист від УФ-випромінювання;
  • глибоко зволожує;
  • шкіра стає рівнішою, вирівнюється її тон;
  • перешкоджає появі подразнень, усуває їх;
  • видаляє надлишки жиру зі шкірних покривів.

Про те, як вибрати корейський ББ-крем, ми розповімо в наступному розділі. Підсумовуючи, можна зробити такі висновки. BB-крем є тонувальним і зволожувальним засобом, є гарною основою для нанесення макіяжу, маскує дефекти, забезпечує захист від сонячних променів і догляд за шкірою.


ТОП-10: рейтинг корейських ББ-кремів

В огляді беруть участь такі креми:

  1. Dr. Jart+ Rejuvenating Silver Label Plus BB Cream;
  2. SPF-30 (MEDIUM) Health & Beauty;
  3. Purito Cica Clearing BB;
  4. Careline SPF 15 Medium;
  5. Missha M Perfect Cover BB Cream;
  6. Holika Petit BB Bouncing;
  7. Holika Holika HOLI POP BB CREAM MOIST;
  8. ENOUGH Collagen Moisture BB Cream SPF-47;
  9. Farmstay — Snail Repair BB Cream;
  10. Etude House — Precious Mineral BB Cream.

Dr. Jart+ Rejuvenating Silver Label Plus BB Cream

Освітлювальний крем, який допоможе вирівняти тон і захистити шкіру від УФ-випромінювання. З його допомогою ви не тільки замаскуєте недосконалості шкіри, а й забезпечите їй глибоке зволоження, зробите пружнішою.


За допомогою ББ-крему легко приховати подразнення і позбутися тьмяного кольору шкіри. Після застосування засобу обличчя набуває здорового кольору і готове для нанесення макіяжу. Сонцезахисний фактор крему – SPF35. Він захищає шкіру від UVA та UVB-променів, запобігає появі пігментних плям.

Як основні інгредієнти використовуються:

  • Арбутин. Зменшує вироблення меланіну, освітлює наявну пігментацію та запобігає появі нової. Є антисептиком, ефективний для усунення набряклості.
  • Гіалуронат натрію. У такій формі гіалуронова кислота здатна проникнути максимально глибоко в шкіру. Вона активно зволожує епідерміс, утримує вологу.
  • Пантенол. Має регенерувальні властивості, усуває подразнення шкіри, має загоювальні властивості.
  • Екстракт гуави. Забезпечує глибоке зволоження, розгладжує зморшки.

SPF-30 (MEDIUM) Health & Beauty

BB-крем, який допомагає досягти ідеально рівного тону шкіри та забезпечує комплексний, при цьому делікатний догляд. В активній формулі крему використовуються натуральні компоненти, які зволожують, живлять та відновлюють шкіру на клітинному рівні.


Крем насичує тканини киснем і поживними речовинами. Він здатний вирівняти невеликі нерівності та тон, замаскувати дефекти і при цьому не забиває пори. Важливою перевагою крему є те, що він не порушує обмінних процесів. Водночас крем забезпечує надійний захист від зовнішніх негативних чинників, вільних радикалів.

Консистенція крему підібрана так, щоб жінці було зручно досягти бажаного ефекту за рахунок зміни інтенсивності покриття. Застосовується, як правило, вранці як зволожувальний.

Purito Cica Clearing BB

Оптимальне рішення для чутливої ​​шкіри – крем, який вирівнює тон, маскує недоліки та робить шкіру сяйною. Ефективний для захисту від UVA та UVB-випромінювання, що зберігається протягом усього дня.


Крем не просто захищає шкіру, а й активує місцевий імунітет, покращуючи процеси оновлення та регенерації, роблячи її менш чутливою до зовнішніх негативних впливів.

Крем має легку текстуру, добре адаптується під тон шкіри, швидко вбирається та не залишає жирних слідів. У складі крему немає синтетичних ароматизаторів, парабенів. Він не лише освітлює шкірні покриви, а й запобігає появі пігментації, уповільнює процеси старіння.

Основними компонентами крему є екстракт центели, ніацинамід, аденозин. Центела сприяє секреції гіалуронової кислоти, перешкоджає дегідратації, усуває подразнення. Аденозин стимулює вироблення колагену та еластину, що дозволяє знизити вираженість зморщок, набряклість.

Careline SPF 15 Medium

Засіб, в якому поєднали свої властивості одразу три засоби: тональний, зволожувальний та сонцезахисний крем. Компоненти крему забезпечують шкіру всім, що їй потрібне на початку дня. Це вітамін С – для освітлення пігментації, яка з'являється з віком. Це антиоксиданти, які перешкоджають ушкодженню епідермісу, що є наслідком окиснення. Це активні зволожувальні інгредієнти, які борються із сухістю протягом усього дня.


Крем розроблений для всіх типів шкіри, підходить для чутливої ​​шкіри. Основні функції крему:

  • рівномірний тон, сяйна шкіра;
  • освітлення пігментних плям;
  • маскування дефектів шкіри;
  • розгладжування дрібних зморщок;
  • тривале зволоження.

Як один з інгредієнтів використовується натуральний зволожувач, який проникає в клітини шляхом дифузії через мембрани. У складі крему також є гіалуронова кислота, дія якої схожа на дію натурального зволожувального компонента. Для захисту шкіри від радикалів, уповільнення старіння та освітлення шкірних покривів застосовують вітаміни С та Е.

Missha M Perfect Cover BB Cream

Найпопулярніший ББ-крем, що ефективно маскує недоліки, причому не тільки дрібні, а й досить серйозні. Сам крем при цьому малопомітний, забезпечує рівний і здоровий тон шкіри та надійно захищає від ультрафіолету (ступінь захисту – SPF 42).


ББ-крем активно бореться з віковими змінами та стабілізує структуру шкіри. Використовуючи засіб, можна істотно зменшити кількість застосовуваної декоративної косметики.

До складу крему включений великий комплекс інгредієнтів, дія яких спрямована на зволоження, захист, нормалізацію обмінних процесів. Підходить для всіх типів шкіри. Відсутність у складі парабенів, тваринних жирів, мінеральних олив робить крем гіпоалергенним.

Завдяки м'якій і щільній текстурі BB-крем лягає на шкірні покриви рівним і тонким шаром, добре адаптуючись під тон. Повністю вбирається шкірою лише за кілька секунд, не залишає на поверхні жирної плівки. Не обтяжує шкіру, створює умови для надійної фіксації макіяжу.

Holika Petit BB Bouncing

Найкращий корейський BB-крем, на думку більшості європейських жінок. Входить до найпопулярніших ВВ-кремів родом із Кореї. Здобув загальносвітове визнання і завоював його за дуже короткий термін. Прекрасно маскує всі недосконалості шкіри, відновлює її природну привабливість та захищає від ультрафіолетового випромінювання.


Розроблений для усунення перших ознак старіння шкіри. Основою крему є ікра та морський колаген, який непомітно маскує невеликі зморшки та проникає в глибокі шари епідермісу, відновлюючи пружність і сяйво шкіри.

Виробник рекомендує використовувати BB-крем для боротьби з віковими змінами, при появі перших зморщок і симптомів втоми, що виражається в сірому відтінку, блідості покривів.

Мікроскопічні частинки морського колагену швидко оздоровлюють шкіру, а аденозин освіжає її та тонізує відразу після застосування. Основні переваги крему:

  • швидкий ефект, що виражається у вирівнюванні рельєфу, тону шкіра та створенні ідеальної основи для макіяжу;
  • пролонгований ефект – склад крему підбирався таким чином, щоб ініціювати функцію самовідновлення шкіри (синтез колагену при регулярному застосуванні крему збільшується вдвічі вже після двох тижнів застосування).

Holika Holika HOLI POP BB CREAM MOIST

Зволожувальний крем для обличчя, який допоможе приховати всі недоліки, вирівняє тон і покращить колір. Забезпечує живлення клітин вітамінами, помітно знижує вираженість вікових змін, захищає від негативних зовнішніх факторів.


До складу BB-крему входять такі компоненти:

  • Олія ши. Живить, пом'якшує шкіру, усуває зморшки. При регулярному застосуванні покращує структуру шкіри, запобігає втраті вологи, прискорює регенерацію тканин.
  • Молочні протеїни. Білок молока є ініціатором багатьох біохімічних реакцій, що покращує обмінні процеси, посилює мікроциркуляцію, запобігає передчасному старінню шкіри.
  • Амінокислоти. Комплекс амінокислот зменшує вираженість зморщок, протистоїть ранньому старінню шкіри, відновлює пошкоджені клітини.

ENOUGH Collagen Moisture BB Cream SPF-47

ВВ-крем, який не тільки буде надійною основою для макіяжу, а й є ефективним засобом проти віку. З його допомогою можна замаскувати недоліки шкіри, а при регулярному застосуванні він помітно розгладжує зморшки, освітлює пігментацію, зволожує та робить шкіру пружною.


Забезпечує високий захист від ультрафіолету, запобігає фотостарінню шкіри. Лягає на шкіру тонким шаром, добре адаптується під тон і практично непомітний. Після застосування шкіра стає сяйною, рівною, а завдяки гіалуроновій кислоті та морському колагену залишається зволоженою тривалий час.

Морський колаген є одним з основних компонентів, який показує високу ефективність у боротьбі проти зморщок, має чудову ліфтингову дію.

Farmstay — Snail Repair BB Cream

На думку більшості, найкращі корейські BB-креми повинні містити муцин (секрет равликів). Snail Repair входить у серію продуктів, основою якої став муцин. Це унікальний природний компонент, який має омолоджувальні, розгладжувальні та регенерувальні властивості. Крем приховає недоліки та миттєво зробить вашу шкіру ідеальною.


Дія та переваги BB-крему:

  • матує шкіру;
  • робить тон шкіри рівним, покращує її колір;
  • робить менш вираженим подразнення шкіри;
  • забезпечує глибоке зволоження;
  • захищає від ультрафіолетового випромінювання;
  • повноцінне живлення на клітинному рівні;
  • стимулює секрецію колагену;
  • запобігає фотостарінню;
  • має протизапальний ефект.

Etude House — Precious Mineral BB Cream

Жоден ТОП корейських ББ-кремів не обходиться без цього унікального продукту. Це засіб для маскування вад шкіри на основі перлинного порошку. На шкірних покривах лягає рівним шаром, приховує усі дефекти, добре вбирається. Підтримує водний баланс та захищає від негативних зовнішніх впливів.


Перлинний порошок, що входить до складу продукту, має потужну омолоджувальну дію. Він розгладжує зморшки, сприяє відновленню клітин, покращує обмінні процеси.

Також до складу крему входить бамбуковий сік, який є джерелом корисних речовин, здатний відновлювати пружність колагенових волокон, створює матувальний ефект.

Крем має легку текстуру, тому його легко розподіляти по обличчю. Лягає тонкою непомітною плівкою і гарантує отримання ідеально гладкої матової шкіри. Є універсальним та забезпечує швидкий ефект, тому може використовуватися як експрес-засіб. Це сонцезахисний крем.

Ідеальний склад BB-кремів

Комбінована дія ББ-кремів забезпечується багатим складом таких засобів. Це компоненти, які необхідні для догляду, живлення та матування шкіри. Багато ББ-кремів є універсальними засобами, проте їхній склад повинен підбиратися з урахуванням віку та типу шкіри:

  • Зріла шкіра. Хорошим вибором будуть засоби, що містять речовини, які активізують секрецію колагену, підвищують пружність шкіри, усувають нерівності мікрорельєфу. До складу повинні входити компоненти, що живлять шкіру: натуральні олії, мінерали, екстракти рослин.
  • Проблемна шкіра. Можуть містити саліцилову кислоту, яка має антибактеріальні та підсушувальні властивості. Також у кремі мають бути пігменти, що маскують недоліки.
  • Жирна та комбінована шкіра. У кремі для жирної шкіри мають бути відсутні масляні екстракти. До складу включають мінеральні речовини, які сприяють вирівнюванню мікрорельєфу.
  • Суха та нормальна шкіра. Засоби на основі гіалуронової кислоти, яка насичує всі шари дерми вологою, утримує її та створює захисну оболонку. Як додаткові компоненти застосовуються пігменти, вітамін С та ін.

Обов'язковим компонентом усіх BB-кремів є SPF-фільтри, які захищають шкіру від негативного впливу ультрафіолету.

 

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good